Start din reise her

           
FERIE I DANMARKOM TOURISTONLINE
Du er her: / TouristOnline.no / FERIE I DANMARK

Ferie i Danmark

Ferie i Danmark

«Der er et yndig land» synger danskene i sin folkelige nasjonalsang og det kan mange av oss nordmenn stemme i med. Danmark er et yndet ferieland for oss nordmenn. I Danmark er det mange fine muligheter for å få en flott ferie. Du kan finne noe for enhver smak - valget kan stå mellom en aktiv ferie med fine naturopplevelser, ferie som passer til barnefamilier, badeferie, romantisk kroferie for par eller luksusopphold på hotell i byen.

I sommermånedene kommer både danske og utenlandske turister til de populære ferieområdene rundt i hele Danmark for hyggelige opplevelser. Både unge, eldre og barnefamilier kan finne aktiviteter som passer for dem. Du kan oppleve noen av verdens mest barnevennlige sandstrender, badeland, flotte naturopplevelser, sportsaktiviteter på strendene, lange fine kyststrekninger og et stort utvalg av populære attraksjoner. Et besøk i fornøyelsesparkene Legoland, Lalandia, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland, Tivoli, Bakken, Bonbon-Land kan være en fin opplevelse for hele familien.

På høsten kan du nyte de flotte fargene i naturen, besøke attraksjoner, sitte på cafe, ta en shoppingtur i storbyen eller i de små hyggelige handlegatene det er mange av i Danmark.

Om vinteren kan du oppleve et hvitt og snødekt Danmark, der du kan ta en kjelketur, spenne på deg skiene eller kose deg inne på hyggelige varme kroer eller cafeer. Et godt dansk smørbrød med en god kopp varm drikke kan være deilig i vinterhalvåret. Langs kysten kan du gå friske turer og er du heldig så ser du naturens fine isformasjoner og andre fantastiske naturfenomen.

Om våren springer Danmark for alvor ut i sin prakt. Parker, torg, fortauskafeer, uterestauranter og andre utendørs fasiliteter inntas av våryre mennesker og alle attraksjonene åpner.

På TouristOnline.no finner du den rette overnatting som passer til enhver anledning. Vi tilbyr et stort utvalg av sommerhusutleie i hele Danmark, fra store flotte luksushus med svømmebasseng til hyggelige strandhus med beliggenhet ved vannet. I tillegg til sommerhus tilbyr vi i Danmark et stort utvalg av hotell, feriesenter/campinghytter, kroer, vandrerhjem og bed and breakfast-overnatting. Du kan velge mellom hoteller fra de kjente hotellkjedene, 5-stjernes luksushoteller, lavprishoteller, kroer, vandrerhjem, samt mange hyggelige danske bed and breakfast steder.

 

Ring til oss +45 7199 3024
hverdager mellom kl. 9 - 16.
Kontakt oss via e-mailsupport@touristonline.no