Start din reise her

           
FERIE I DANMARKOM TOURISTONLINE
Du er her: / TouristOnline.no / Ferie-i-Danmark / BORNHOLM

Ferie på Bornholm

Midt i Østersjøen ligger den idylliske øya Bornholm, som er en av Danmarks mest populære og mest ettertraktet feriedestinasjoner.

På Bornholm kan du spesielt om sommeren oppleve et hav av spennende aktiviteter for folk i alle aldre. Du kan ta deg en vandretur i det klippeformete landskapet, slappe av på en av de mange sandstrendene eller besøke kunsthåndverker og kunstgallerier. Slottsruinene Hammershus er flott å besøke, samt den populære fornøyelsesparken Joboland, som også kalles Brændegårdshaven. Her på øyen finnes flere mikrobryggerier, så det finnes muligheter til å sette seg ned å nyte en kald øl og et godt dansk smørbrød med f.eks. fersk røkt sild.

Bornholm har et klima og en natur som skiller seg ut fra resten av Danmark. Bornholm kalles solskinnsøyen og er kjent for å ha flest soldager i Danmark. Her finner du også plante og dyrearter som du ikke finner andre steder i Danmark.

ferie Bornholm
Vi tilbyr deg et godt utvalg av overnattingsmuligheter på Bornholm. Du finner hotell i ulike prisklasser, badehotell, feriesenter og hyggelige vandrerhjem.
Hotell på Bornholm

sommerhuse Bornholm
På Bornholm finner du populære sommerhusområder der vi kan tilby deg sommerhus i ulike prisklasser.
Sommerhus på Bornholm

Ring til oss +45 7199 3024
hverdager mellom kl. 9 - 16.
Kontakt oss via e-mailsupport@touristonline.no