Start din reise her

           
FERIE I DANMARKOM TOURISTONLINE
Du er her: / TouristOnline.no / Ferie-i-Danmark / JYLLAND

Ferie i Jylland

Reiser du til den nordlige delen av Jylland, finner du de populære feriebyene Skagen, Blokhus, Løkken og Aalborg. Alle byene har sin særegne sjarm. I Nordjylland er du alltid i nærheten av strand og vann. Ta deg tid til å sykle eller kjøre langs de idylliske landeveiene og ta deg tid til piknik i det grønne. Nordjylland er kjent for det spesielle lyset, og mang en kunstner har sittet her å malt sine bilder. Dette lyset kan du oppleve og da vil du forstå hvorfor området kalles Lysets Land.

Den vestlige delen av Jylland er mest kjent for det livlige Vesterhavet og den flotte kyststrekningen med lav trevekst og planter, noe som danskene kaller klitplantager. Her finner du også Vadehavet som er et stort område med fjæresand og mudderflater. Ved fjære er området nærmest tørrlagt, ved flo er det dekket med vann. Vadehavet er et enestående landskap med store variasjoner og har et rikt fugle og dyreliv. Danmarks del av Vadehavet ble tatt opp på UNESCOs verdensarvliste i 2014.

Langs den jyske vestkyst finner du de populære ferieområdene Blåvand, Henne Strand, Hvide Sande, Ringkøbing Fjord, Fanø og Rømø.

Østjylland har noen av landets mest barnevennlige badestrender. Den fine naturen omkring Silkeborg og Mols er nydelig å få med seg.

Ferieområdene Djursland, Ebeltoft og Århus byr på mange fine opplevelser. I Billund i den sørøstlige delen av Jylland kan du besøke fornøyelsesparkene Lalandia og Legoland.

ferie Nordjylland
I Nordjylland kan vi tilby deg et bredt utvalg av overnattingsmuligheter. I Aalborg finner du et godt utvalg av hoteller og langs den nordjyske kyststrekning finner du et stort utvalg av sommerhus.
Sommerhus i Nordjylland

Sommerhus i Skagen

Hotell, vandrerhjem, feriesenter og B&B i Nordjylland

Hotell og vandrerhjem i Aalborg

ferie østjylland
I Østjyllands hovedstad Aarhus vil du oppleve en sjarmerende stemning og et stort utvalg av hoteller. I hele Østjylland og i Djursland vil du finne et stort utvalg av sommerhus i et attraktivt område.
Sommerhus i Østjylland

Sommerhus i Ebeltoft

Hotell, vandrerhjem, feriesenter og B&B i Østjylland

Hotell og vandrerhjem i Aarhus

ferie vesterhavet
Langs Vestjyllands kyst og langs Vesterhavet finner du noen av Danmarks mest populære ferieområder. Her er utvalget av sommerhus og ferieboliger spesielt stort.
Sommerhus langs Vesterhavet

Sommerhus i Blåvand

Hotell, vandrerhjem, feriesenter og B&B langs Vesterhavet

Hotell og vandrerhjem i Esbjerg

ferie vesterhavet
I Sønderjylland finnes masse overnattingsmuligheter. I Sønderborg og Tønder finner du et stort utvalg av hoteller, og langs kysten og på øyene finner du mange fine sommerhus du kan velge blant.
Sommerhus i Sønderjylland

Sommerhus på Rømø

Hotell, vandrerhjem, feriesenter og B&B i Sønderjylland

Hotell og vandrerhjem i Sønderborg

Ring til oss +45 7199 3024
hverdager mellom kl. 9 - 16.
Kontakt oss via e-mailsupport@touristonline.no