Start din reise her

           
FERIE I DANMARKOM TOURISTONLINE
Du er her: / TouristOnline.no / Ferie-i-Danmark / KØBENHAVN

Ferie i København

Danmarks hovedstad og største by, København passer for deg som ønsker å oppleve ekte storbystemning og ligge på hotell av høy internasjonal standard.

I København finner du noen av Danmarks største attraksjoner og severdigheter, og en av verdens beste restauranter, Noma ligger her. Du finner også andre flotte restauranter i verdensklasse, cafeer, butikker og en stemning som er unik. Her i byen er det store muligheter for å gjøre god shopping eller oppleve et hav av kulturtilbud og et pulserende konsert og natteliv.

Opplev bl. annet Tivoli, Christiania, strandtur til Amager Strandpark, Experimentarium, Zoologisk Have, det nye flotte akvarium Den Blå Planet, shopping på Strøget eller besøke andre bydeler, Amalienborg Slot, Rundetårn, Operaen og den Lille Havfrue.

ferie københavn
I København sentrum finner du det største utvalget av hoteller, samt mange populære attraksjoner som Tivoli, Amalienborg Slot, Rundetårn, Nyhavn og shoppinggaten Strøget.
Hotell og vandrerhjem i København sentrum

I den bydelen i København som kalles Vesterbro, kan vi tilby deg et stort utvalg av lavprishotell, designhotell og luksushotell. I denne bydelen kan du oppleve et festlig natteliv, etniske restauranter, barer og mange spennende butikker.
Hotell og vandrerhjem på Vesterbro

ferie amager
Amager strekker seg over et langt område fra sentrum og ut mot flyplassen. Du vil her finne en rekke overnattingsmuligheter som ligger nært flyplassen, ved den store Strandparken, Christiania og sentrum.
Hotell, vandrerhjem og B&B på Amager

Skal du ha overnatting i forbindelse med en mellomlanding, konferanse eller et møte på København Lufthavn tilbyr vi deg hotell som ligger nært flyplassen.
Ring på telefon +45 7199 3024
hverdage mellem 9 og 16.
Kontakt os på e-mailsupport@touristonline.no