Start din reise her

           
FERIE I DANMARKOM TOURISTONLINE
Du er her: / TouristOnline.no / Ferie-i-Danmark / MINIFERIE
Miniferie

Unn deg en miniferie eller en langhelg i et hyggelig sommerhus


Utnytt langhelgen og unn deg en kort ferie i koselige Danmark. Touristonline.no tilbyr sommerhus og feriehytter som du kan booke for en fin miniferie eller en hyggelig langhelg. En miniferie er en billig ferie - du kan spare helt opp til 30% av ukesprisen. Her på sidene vil du finne en stor guide til sommerhus og feriehytter. Her kan du booke en miniferie eller et weekendopphold i hele Danmark. Se etter de sommerhus som er merket med ikonet M.

Enkelte utleiebyråer tilbyr først booking av miniferie 4 uker før ankomst.

Miniferie er ren nytelse

I løpet av en miniferie eller et weekendopphold kan du komme vekk fra hverdagens stress og mas. Du kan oppleve en nydelig ro, noe som kjennetegner en sommerhusferie. Hvis du skal arrangere fest for familie eller venner, er det sosialt å leie et sommerhus der det er overnattingsplass til alle.

Miniferie gir deg frihet til fleksible opphold

Konseptet miniferie gir deg mulighet for å sette sammen en kort ferie i et sommerhus eller en feriehytte. Du kan booke slik at miniferien passer til dine ønsker og behov. Hvis du ikke ønsker å være borte i en hel uke, er det flott å kunne leie et av de mange hyggelige sommerhusene i bare noen få netter.

Lurt å booke utenfor høysesongen

Touristonline.no anbefaler at du booker utenfor høysesongen. Da er utvalget av miniferie størst og du kan booke til reduserte priser. Dessuten er miniferie i sommerhus utenfor sesongen en fin måte å koble av på og gi deg en fin feriefølelse.

Sommerhus som tilbyr miniferie og langhelgopphold

For å gjøre det enkelt for deg har vi nedenfor funnet de sommerhus som tilbyr miniferie. Klikk på det område i Danmark du ønsker å reise til. Her kan du se mange flotte sommerhus som kan bookes for en langhelg eller en miniferie.

Ring til oss +45 7199 3024
hverdager mellom kl. 9 - 16.
Kontakt oss via e-mailsupport@touristonline.no